keresés menü

Hol maradt ez eddig? Instagramos hűtőmágnes a házban!

inst02

Rutinos mobilfotósoknak és a kreatív megfejtéseket figyelemmel követőknek nem kell különösebben részletezni, hány olyan vállalkozás szökött szárba az elmúlt években, amik Instagramos fotóink nyomtatását vállalják – kicsiben, nagyban, post it-szerűen, matricaként, keretezve és anélkül, vászonra és fára, és így tovább.

Mondhatnánk, hogy az Insantgram bejelentkezésével újabb felesleges névvel bővült ez az iparág, de nem mondjuk, mert ők egészen máshonnan közelítenek. Leginkább afelől, hogy hiába a sok print, végeredményben nem biztos, hogy megéri a falra pakolgatnunk a telefonos képeinket, legyenek akármennyire analógtolvaj módon effektezve. Hűtőmágnesként viszont sokkal hamarabb megtalálhatják a helyüket a lakásban, hiszen ez szellemes felhasználási mód, egészen 2013-as lesz tőle a konyha, ráadásul így akkor cserélgethetjük őket, amikor akarjuk.

inst00

Amennyire nem sikerült egy jó nevet találni maguknak, annyira megérheti az Instantgramtól rendelni pár ilyen hűtőmágnest: egy csomagban egyszerre kilencet kínálnak, mindegyik 5×5 centis, és ezért a pakkért mindössze 17 dollárt (uszkve 3900 forintot) kell fizetnünk, a szállítás világszerte ingyenes. Persze aki csak cuki négyzetesképeket akar, mágnes nélkül, annak még mindig ott van a Printstagram, a CanvasPop vagy az InstaThis, lehet válogatni.