keresés menü

Kozmikus hipsztersátor, ami kiszakít a városból

Sátrazásról írni egy alapvetően városi életről és az ahhoz szükséges túlélési tippekről szóló oldalon teljesen érthetetlennek tűnhet. Most, hogy lassan végérvényesen beköszönt a tavasz, mégis erről lesz szó.

FieldCandy “Spacious” névre keresztelt sátra figyelemreméltóan borítja fel a bennünk élő képet a szabad ég alatt eltöltött nappalokról és leginkább éjszakákról, tekintve, hogy szerintem eddig nem nagyon foglalkozott senki azzal, hogy akár egy sátor is lehet menő kiegészítő. A Tumblr-t elárasztó, galaxisokat háromszögekkel kombináló űr-őrületben már talán unalmas is lehet, vagy épp ellenkezőleg, akár ez is motiválhat egyeseket a város ideiglenes elhagyására.

Sokemberes megmozdulásokon még ütősebb, hiszen ott még sokan látják is, így a magára valamit is adó, Primavera Sound-látogató hipsztertársadalom alapkelléke lehet. Vonzó tényező még, hogy viszonylag egyedi dologról van szó, hiszen csak 195 darab került legyártásra, bár ennek megfelelően ára is borsos, közel 400 font. A kicsit húzós marketingszöveg (“bújj be, s képzeld magad fényévekre otthonodtól”) túlzó, de egyezzünk ki abban, hogy a város megszállottjainak valóban ez lehet a legjobb megoldás egy magángalaxis birtoklására, akár az Erzsébet tér kellős közepén, amikor már túl sok talpalatnyi helyet foglalnak el a vízipipás raszták.

A FieldCandy sátrak teljes felszereléssel, kiváló és tartós alapanyagokból, kétszemélyes és nagyon kényelmes kiszerelésben, több eszement dizájnban választható külső ponyvával rendelhetőek.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥