keresés menü

Dizájnerek, építészek és alkalmi barkácsok, hahó: közösségi faműhelyt nyitott a Hello Wood!

A csináld magad-filozófia felélénkülésével, illetve az asztalos illetve ács szakmák iránti kereslet megugrásával megnőtt az igény a profin felszerelt műhelyekre is. Emellett a magyar építész- és dizájnszakmának is nagy hátránya, hogy kevés olyan hely van, ahol a tanoncok megfelelő gyakorlatot szerezhetnének. (Na persze nem ilyen típusú gyakorlatra kell gondolni, haha!)

Elsősorban ezt a hiányt szerették volna pótolni az alapítók a januárig még csak tesztüzemmódban futó Technika 1 termeivel, illetve a benne található co-working irodával, amik a hét minden napján nyitva tartanak a Vendel utca 3. szám alatt.

És többek közt ilyesmikre vetemedhetünk a falai között:

Ahogy a Hello Wood korábbi projektjeiben is láthattuk, most sem csak egy szűk körhöz akarnak szólni. A 180 négyzetméteren elterülő Technika 1-be mindenkit szeretettel várnak, akik hobbi- vagy kíváncsiság szintjén érdeklődnek a famegmunkálás iránt. Számukra lesznek szakkörök és alternatív technikaórák olyan alkalmi témákkal,

mint a madáretetőépítés vagy karácsonyfatalp-készítő workshop.

Zseniálul hangzik, és a fotók is árulkodnak.

12108817_1629255300697181_5865712138509720047_n

A klubkártya-rendszerben működő Technika 1 az alapanyagokat és a szerszámokat is kedvezményes áron lehet beszerezni, így tényleg teljeskörű szolgáltatást kaphatnak a kisebbek és nagyobbak, a profik és a rekreációs céllal érkezők egyaránt.

(fotók: Somoskői Gábor / Facebook)