keresés menü

Magyar fiatal kreatív, Fölföldi Fruzsina nyerte el a legrangosabb nemzetközi illusztrációs díjat

Az amerikai Directory of Illustration és a brit Assotiation of Illustrators által létrehozott AOI World Illustration Award nem kispálya, fogalmazzunk így finoman. Ha nem finoman fogalmazunk, akkor meg az az érdemérem, amit minden grafikus a dülledő mellkasára tűzne. És ezt most egy magyar meg is tehette.

Fölföldi Fruzsina egy olyan, városra, vagy valamilyen térségre szabható turisztikai kiadványcsomaggal vihette haza a design kategória aranyérmét, ami helyi legendákból és történetekből írt mesékkel, egyedi illusztrációkkal, kaland-térképpel és további interaktív kiegészítőkkel hivatott az adott placc felfedezését emlékezetessé tenni.

A Multúra – Meseturizmus projektet ő Esztergom lencséjén keresztül mutatta be, és tényleg olyan módon, hogy

ha ránézünk, akkor rögtön összefut a szánkban az érdeklődő felfedező nyála, és már rohannánk is a Dunakanyar legfelsőbb városába.

És most nem túlzunk. Nézzünk csak ide:

Aki még közelebbről szemügyre venné,

az bukjon rá a projekt Behance-oldalára.

És (nem annyira) mellékesen: 68 országból 3600 pályamű érkezett, és a 200 döntős közül a nyolc kategória egyikében Fölföldi Fruzsina nyerte el a Design Illustration, New Talent díjat. Csak hogy a kontextus is meglegyen.

Fruzsinának innen is gratulálunk, és azonnal tessék bekövetni Instagramon!

View this post on Instagram

Here are some photos of the happy me and the AOI World Illustration Award ceremony! You can find the link of my illustration project in bio! . . . #illustration #drawing #drawings #design #editorialdesign #worldillustrationawards2019 #worldillustrationawards2019 #aoi

A post shared by Fruzsi (@fruzsina.folfoldi) on