keresés menü

Februárban jönnek az IKEA házibulis göncei

Hát, ez sem volt egy könnyű szülés. Majdnem egy év is eltelt azóta, hogy megírtuk: az IKEA a szintén svéd illetőségű Teenage Engineeringgel együttműködve házibulikhoz igazított cuccokkal készül a nagy warmupozóknak és afterezőknek, a kollekcióba pedig lemezjátszó, hangfalak és bulifények is kerülnek majd.

De most már itt a konkrétum is: a FREKVENS névre hallgató csomag februárban jön a bútoráruházba, fő eleme pedig egy – a fenti nyitóképen látható – bluetoothos, mindössze húsz centi magas, hordozható, és moduláris, tehát tetszés szerint összelegózható meg alakítható minihangrendszer, ami azt állítja magáról, hogy tíz órát bír az akksija, szóval

akár egy egészen maratoni after alapkelléke is lehet egy mező közepén.

Feketében és pirosban, vagy feketében és sárgában vásárolható majd. Kábé 21-22 ezer forint körül érkezik majd, aki pedig nem elégszik meg a basszussal, 45 ezer forint körüli összegért egy mélynyomót is beszerezhet.

Aki pedig a zsebében vinné a bulit, az úgy hatezer forint körül hozzájuthat egy szuperkicsi hordozható membránhoz, ami még övre is csatolható. Szóval tényleg mindenkire gondoltak.

És persze lesznek a kollekcióban fények, bárszékek, jól megülhető puff, étkészlet, pléd, ratyitatyi, de még egy esőkabát is.

Jesper Kouthoofd, a Teenage Engineering alapítója és fő kreatívja szerint olyasmit akartak csinálni, ami nem csak IKEÁs, de azt is megmutatja, hogyan látják ők perpillanat a bútoráruházat. Hozzátette: “Izgalmas dolog új terepekre merészkedni, és kitolni egymás határait. Az IKEA eddig bútor volt meg húsgolyók, de hamarosan már buli is lesz.”

(via)