keresés menü

Ezt a modern indusztriális loft-házat elraknánk jobb napokra

Egy korlátozott tér kimaxolása gyakran olyan kreativitást igényel, ami nem akasztható le bármelyik utcasarkon. Indonézia egy forgalmas városi környékén található ez a tömör loft gyönyör, ami viszont csodásan kiaknázza a szűkösebb terekben rejlő valamennyi lehetőséget azzal, hogy tervezője (a Biombo Architects) a horizontális gondolkodás helyett a függőlegesbe vetette bele a hitét.

Mindennek tetejében ez az alig száz négyzetméter ügyesen éri el, hogy a kinti természet zöldje zökkenőmentesen illeszkedjen az élettérbe, észrevétlenül áramolva át bele.

Ez egy szellős hatású, modern-iparias kialakítással történik, ami a vasgerendák keretét ötvözi cement-, fa- és üvegfalakkal, mindkét dimenzió legjavát kínálva, hogy ilyen hülyeingatlanosan fogalmazzunk.

A Gaston Loft

egy füst alatt elegánsnak és barátságosnak érezteti magát,

dupla magasságú nappalival, L-kanapéval és nyitott konyhával. Fent a tágas háló, kint a medence vár, közepén egy nemkicsi napozószigettel, a rohadt életbe hát már! Ide a szellő is befújhat, de valójában az egész ház maga a Nagy Fellélegzés. Úgyhogy most már csak nézegessük a fennmaradó képeket:

(via Decoist)

Tűz tartalom 🔥