keresés menü

Ennyire patentül még nem talált egymásra japán és skandináv design

A kis helyekre elhelyezett apróbb méretű bútorok elengedhetetlenek ahhoz, hogy hangulatba hozzák az adott szobát. Szóval miért is hagynád, hogy egy közönséges bénaság foglalja el az értékes helyet, amikor egy kompakt, összecsukható szék kerülhet ugyanoda, ami még az esztétikai szenzoraidat is vadul birizgálja?!

Összecsukható székecske sokféle van, de a Departo gondolt arra is, hogy az ő változata összecsukva is extraelegáns legyen, és egy bőrgantyúnál fogva oda hordozzuk az ülőalkalmatosságot, ahova az élet szólít minket:

Ez a jó kis haszonelvű szék ráadásul skandináv dizájninspirációval készült, miközben acél vázával és a kőrisfa lábaival a japán anyaghasználat időtlenségéből merít.

És akkor még vessünk egy pillantást az eppölösen lekerekített fa háttámlára, ami a kényelmes vászon ülést egészíti ki. Aztán még egyszer tekintsük meg a bőr fogantyút. Egy csoda ez, egy csoda, kérjükszépen! A márkaalapító Glenn Pushelberg, George Yabu és Yuichiro Hori elképzeléseért mondjuk nem is filléreket kérnek el, hanem 295 dodót, azaz

jó 90 ezer magyar forintot.

Bocs, ha ezzel lohasztottuk a vásárlási kedvet, nem ez állt szándékunkban!

(via Departo)

Tűz tartalom 🔥