keresés menü

7 pazar produkt, amit vadul behúznánk magunknak a Black Friday-on

Elnyűhetetlen apróhátizsák

Merthogy állítólag olyan anyagból készült. És ha valaminek, hát a North Face-nek lehet hinni ilyen vonatkozásokban és tekintetekben. Sőt, a belső zsebeit kimondottan azzal a céllal alakították ki, hogy a nélkülözhetetlen elektronikai izéinket egy helyen, okosan organizálva és tökéletes biztonságban hordhassuk magunkkal.

A legkockább éjjelilámpa

Philips Kubiz falilámpa, ez a neve neki! És olyan huszáros egyenesekkel bír, hogy azok a villanykapcsoló megnyomására több pozitív energiát csiholnak belé, mint a világ összes távgyógyítójának valaha leforgatott valamennyi tévéműsora. A sallangmentesség netovábbja, még ha nem is skandinávok, hanem hollandok fejéből pattant ki:

Áramvonalas laptophűtő a keményvonalas laptopozóknak

A DeepCool N17 felségjelzésű kiegészítő amennyire vékony, épp annyira hatásos a notebookunk túlmelegedésének megakadályozásában. Oké, télen erre sokan legyintünk, de ne feledjük, hogy már csak alig hét hónap, és megint tombolni kezdenek a kegyetlen hőfokok!

Nagyon pöpec aktív hangrendszer a Harman Kardontól

Audiofilek nagyon jól tudják, mit jelent ez a márka, viszont aki nem tud súlyos százezreket és vasnehéz milliókat szánni hangfalakra, annak ez is hiba nélküli választás. Főleg úgy, hogy mindennek tetejében még így is néz ki:

Odavillantós Nike sapka

Míg a kis logó rikkantva hívja fel a figyelmet magára, addig ennek ellenpontozásaként egy mérsékelt szürke környezetbe olvad bele. A legjobb választás hétvégi hólapátolásokhoz!

Az acéllapokból álló kerékpárlakat, amire rábízhatjuk a lovunkat

Ez az ABUS bringalakat kicsi is, könnyű is, flexibilis is, és mégis kiröhög bárkit, aki a leverésével próbálkozna. Plusz még védőborítása is van neki, ami védi a vázunkat a karcoktól. A fekete és kék színekben elérhető Abus uGrip Bordo 5700 acéllapjai speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze.

Fullhádés otthoni mozizáshoz, mozizásokhoz

3500 lumenes fényerejével legtöbb pályatársát is maga mögé szorítja ez az Acer prodzsektor, ami ráadásul nem is néz ki úgy, mint egy lakásba nem illő technikai kacat, helyett áramvonalas, pofonegyszerű és szexuális: