keresés menü

Talált tárgyak osztálya: megtette első lépéseit unokaöcsénk, a Radarplayer!

radarplayer-promoposzt

Inspirációs iránytű? Webshoptérkép egy dizájnban jártas idegenvezetővel? A kortárs formatervezés gyöngyei cetliken felragasztva a monitorra?

Valójában mindegyik ráfogható a Radarplayerre, a Player-família legújabb tagjára, ami azzal a céllal buggyant ki a semmiből, hogy naponta mazsolázza ki a mindenkit maga alá temető infóhalmokból a 21. század legsnájdigabb, egyszerre mutogatnivaló és praktikus termékeit. Persze nem pusztán üresen kongó materializmusról van szó: az oldal olyan nagyívű ambíciókat is dédelget, hogy hosszú távon elősegítse a fogékonyságot a forma-funkció kettősére, mínél széelsebbre nyújtsa a fogyasztói horizontot – magyarul ráirányítsa a figyelmet, hogy nem csak a plázaföldszinti ajándékbódét érdemes felkeresni, ha egy eredeti szuvenírt keresünk valakinek.

Bár egyelőre túlnyomóan külföldi termékek szerepelnek a leosztásban, a terv az, hogy lassanként (de inkább minél gyorsabban) a hazai iparosok, mesteremberek, kézművesek, tervezők kreálmányait is bemutassa a szájt, és rövidesen a kínálat 30 százalékát már ezek a honi büszkeségek tegyék ki. Az oldal gazdái az info@radarplayer.hu címen ezért tárt karokkal várják a magyar jelentkezőket.

És egyébként így néz ki a dolog érintőképernyőn:

radar_promokep

Bónuszként a végére egy kis tapsikolás: remek dolognak tartjuk, hogy nem csak úgy sorakoznak a jóvágású tárgyak, hanem szűrhetünk közöttük árkategória szerint, valamint annak alapján, hogy kinek ajánlható az adott objektum: túrázóktól a művészlelkekig, városi harcosoktól a munkamániásokig bárki szemezget a saját szekciójában. Úgyhogy akkor kattintsd széjjel, erre van a Radarplayer.

Tűz tartalom 🔥