keresés menü

Egy okos olasz cég előre szétcseszett bőröndöket gyárt

Már a nevük is beszédes: Crash Baggage.

Mi az egyik valid félelmünk, amikor utazunk? Hát az, hogy a reptéren a rakodómunkások félvállról dobálják majd a koffereinket. Been there, done that. Mit lehet ezzel kezdeni? Hát azt, hogy ne bízzuk rájuk a piszkos munkát!

Ahogy a farmernadrágoknál már ősrégóta megy az, hogy előre megtépik, felvágják, koptatják, használt-vintage lookot csinálnak nekik, úgy miért ne lehetne ugyanezt meglépni a bőröndeinkkel? Erre jutott a Crash Baggage márka, ami eleve látványos horpadásokkal kínálja termékeit. Nincs ok több aggodalomra, ha kerül rá még egy vagy kettő, senkinek nem fáj:


A mi “handle without care” filozófiánk a mozgás és a cselekvés szabadságát emeli pajzsra, hogy úgy menj bele a világba, ahogyan tetszik, aggodalom nélkül.

– mondja a gyártó.

Mi meg azt mondjuk, hogy vaskos összegeket mernénk tenni rá, hogy nagyot fognak menni ezek a bőröndök. Mármint akkor, amikor végre ismét meglódulhatunk utazni. Addig viszont legeltethetjük a szemeinket a termékeken, és eltöprenghetünk, melyik színben rendeljük meg a szajrét:

(via)

Tűz tartalom 🔥