keresés menü

Egy dizájner fogta magát, és egy híd alá engedély nélkül titkos stúdiót épített

Hidak, átjárók, magasvasutak: szerte a világban nagyvárosok embertömegeit szolgálják ki. Úgy, hogy mindeközben az alsó szegmensük kopár, veszélyes, és gyakran az avatatlan szemek sem látják azt. Ezt használta ki a spanyol kreatív a spanyol városban úgy, hogy a hatóságokat sem avatta be – a rizikófaktorok miatt nyilván ki is röhögtek volna egy engedélyeztetési próbálkozást -, és tisztában van azzal is, hogy nem sokáig lesz a helyén.

Hogy mi nem lesz sokáig a helyén? Hát ez a popup munkaállomás, amit a saját szórakoztatására ötlött ki, és azt mondja, fog még párat létrehozni más helyeken is. Egészen addig, míg valakik fel nem fedezik, szét nem lopják, vagy az illetékes szervek le nem szerelik.

Az ötlet oltári kemény amúgy: emberünk egy hajtókarral húzza be magát egy kis emelvénnyel együtt a híd pillérjétől a másikig, ahova rögzített egy széket meg egy munkalapot. És persze van ott még pár személyes tárgy is, de leginkább a végtelen zavartalanság, amiben csak úgy zuboghatnak a kreatív energiák.

(via TheSpaces)