keresés menü

Kedves Budapest! Hol van benned design vásár így protokarácsony idején?

December 9-11: Varázslatos Design pop-Up

Anna Daubner, Anna Amélie, THEFOUR, Daige, Rubidium, Kezemura, dorivisy, BORIBIANKA jewels, Piroskanna cuccok a Palotanegyed legelején, mindössze egy wampos bakelitfülbevaló-hajításra a Corvin negyed metrómegállójától. Hogy mennyire varázslatos, azt mindenki eldönti maga, a márkák nevei alapján valószínűleg nem lesznek annyira giccses darabok, mint amennyire az esemény elnevezése az.

Anna Daubner puleszkák, ezek is ott vannak

December 9-30: Art Garden popup

Pénteken nyílt a Károlyi utcában, hülyék voltunk, hogy pont nem fotóztunk, pedig ott voltunk a megnyitón, de legalább elmondhatjuk, hogy amúgy csomóféle alkotás függ a képzőművészeti minivásár falain, naiv-elnagyolt emberi torzós groteszk képtől a nappaliba való puha minimál absztrakton át a miniatűr fotókig, tízezer forintos ártól a százhúszezresig. Jópárat már el is adtak közülük, ezért érdemes sietni, aki keretbe foglalt szépségeket szeretne beruházni.

https://instagram.com/p/BNwULcAlx0y

December 10: Antifactory NEMPOPUP

Nem érted, hogy nem az?! Sőt, állítólag NEM a legmenőbb újdonságaiból válogathattok, amik között gymbagek, pólók, pulcsik és papucsok is lesznek! Mindennek topján DJ Nem és DJ Technokool is zenélni fognak. Ne minket kérdezzetek.

December 11: Gardrób Közösségi Vásár

Ez a klasszikus is felüti a fejét a Király utcai, egyébként taszítóan kihalt Central Passage-ban. Nem dizájnvásár, de fogjuk rá, hogy szőrmentén, mellékvágányon ide tartozik, mert dizájnos darabokra azért valószínűleg lehet majd vadászni. Az eladóknak ruhákat, cipőket, öveket, ékszereket, táskákat szabad csak vinni, 4-6 ezer forint egy asztal, mindenki más pedig vegye fel a legjobb alkupozícióit!

Folyamatosan: Möbelkunst design vásár

Még mindig ott ácsingóznak az 1940-80-as évek skandináv és magyar bútorai, lámpái és kiegészítői a Soroksári úton kifelé. Hátha akcióznak is, érdemes tartani náluk egy nagyvizitet, és ezt azért mondjuk, mert azért nem az olcsóságukról híresek – cserébe viszont bombasztikus modernista csodákat lehet lelni.