keresés menü

Ilyen sukár adventi naptárt még nem láttál, de a legjobb benne, hogy ingyen le is töltheted

Puskás Marcell grafikus keresett meg minket azzal, hogy volna itten valamije. A valamiknek nagyon szoktunk örülni, különösen, ha mindennek tetejében még valamilyenek is!

Kiderült, hogy egy adventi kalendáriumról van szó, de kicsit sem a megszokottról. “Kollektív forgatókönyvünk idén kényszerpihenőre ítél minket, de a kihívások mellett talán olyat is ad ez az időszak, ami rég hiányzott. Végre van időnk” – leplezte le misztikus kiindulópontját Marci.

“Végiggondolhatjuk a legszebb emlékeinket, elmerülhetünk a múltban, értékelhetjük a jelent és megálmodhatjuk a jövőt azokkal, akik a legfontosabbak számunkra. Miért ne legyen ez az ajándék?”

A kérdés adott, így hát erre az ötletre húzta fel az Emléknaptárat, ami csak a vásárló / fogyasztó / ajándékozó munkájával együtt lesz teljes.

Úgy néz ki a dolog, hogy a poszterkészlet az advent négy hetét kíséri végig, és hétről hétre más időbe ugrik. 

“A játékszabály egyszerű: töltsétek ki az adott hétre szóló posztert közösen,  és hogy a másik ne lássa, amit írtatok, minden sor után hajtsatok egyet a  papíron. A hét utolsó napján tekerjétek ki a posztereket, és osszátok meg  egymással az összegyűjtött emlékeket. Ha képesek vagytok uralkodni a  kíváncsiságotokon, várjatok karácsony napjáig, és egyszerre olvassátok el  a négy posztert. Ha szeretnétek meglepni vele valakit, a kalendárium  szólóban is működik: egyedül is kitölthető, de akár önmagunknak is jó  program lehet mint évzáró számvetés és tervezgetés.”

Köszi Marci, mutassunk akkor még belőle egy kicsit:

És akkor a lényeg:

innen tölthető a csúcsra dizájnolt kedvesség!