keresés menü

Ez egy elég stílusos butatelefon comeback lehet

Egy, a Kickstarteren frissen révbe érő projekt ugyanis nagyon frappáns megoldást nyújt erre a csiki-csuki állapotra, erre a se vele, se nélküle helyzetre. A Light Phone tulajdonképpen egy bankkártyaméretű, szándékosan nagyon buta telefon, ami semmi másra nem jó, mint hogy egy applikáció segítségével át tudjuk rá irányítani az okostelónkra érkező hívásokat. Még kijelzője sincs!

Így ezzel elkerülhetjük, hogy a folyamatosan érkező facebookos éretesítők kirándulás vagy magánéletke közben is odabilincseljenek a telónkhoz. Mert hát valljuk be, ember legyen a talpán, aki nem nézi meg, hogy – teszem azt – milyen képen is tagelték be éppen.

Ezzel párhuzamosan a Light Phone biztosítja azt a minimális elérhetőséget, amire hivatkozva magunkkal szoktuk cipelni a rengeteg odafigyelést igénylő okostelónkat.

A Light Phone az elsődleges funkcióján túl még csomó más esetben is hasznos lehet. Strandoláskor például sokkal bátrabban a parton lehet hagyni, mint egy drága készüléket. (Noha azért 100 dollárt ezért is elkérnek.) Illetve gyerekeknek is tök jó lehet első készülék gyanánt.

Akinek szimpi ez az elegáns külsőbe bújtatott és igazából nagyon is okos bunkófon, az a Kickstarteren keresztül még előrendelheti.

(via Fastcoexist)