keresés menü

Pár elszánt ember létre akarja hozni a Végtelen Pszichedelikus Égboltot a következő Burning Man-re

2500 programozható LED izzóval teszik majd egyébként, miután sikerrel zárult a Kickstarteres kampányuk, és még több is összejött a megcélzott 1,2 millió forintnál.

Ja, és hogy hogyan lesz végtelenség a párezer apró fényforrásból? Hát úgy, hogy ezeket egy hatszögletű terem plafonján helyezik el, a falak pedig tükrökből állnak majd természetesen. Betrippezett kaleidoszkóp felnőtteknek! Az élménynek kiválóan megterít amúgy ez a videó is, ami olyan, mintha egyenesen Ozorán rakta volna össze egy, a valóságból erősen kiszakadt art director (a narráció egyenesen díjat érdemel):

Ja, és a legnagyobb, hogy az ötletgazdák szemüvegeket is készítenek, amiket ha felhelyeznek a látogatók, a világító pontokból világító szívecskék lesznek (aki felvett már valaha is ilyet, jól tudja, hogy józanul is óriási vizuálbűvészet). Gondoljunk bele, véget nem érő szívszőnyeg a fejünk felett! Aki láthatja, az máris elmondhatja magáról, hogy teljes életet élt. Persze elsősorban azért, mert ez azt jelenti, hogy eljuthatott a Burning Man-re.

(via CreatorsProject)