keresés menü

Olyan helyre vándorolhat az almalogó az új iPhone-okon, hogy az sokakat nyugtalaníthat

Több irányból is szálldos a meg nem erősített, de már-már megbízható pletykajellegű félinformáció, miszerint az Apple-logó a következő telefonokon lejjebb fog mászni – a mobil hátának közepére.

Ha ez igaz, úgy az iPhone 2007-es debütálása óta először mozdul el a jó öreg harapott alma.

A változást sokan nem szeretik, de például a profi termékdizájn-szivárogtató Ben Geskin szerint ez is csak a szokás hatalma, és hamar idomulni fognak az iPhone-júzerek. Mi több, a Fast Company újságírója szerint a középre helyezett logó vizuális egyensúlyt fog hozni. Így ni:

View this post on Instagram

This is the new iPhones, if case makers are right about Apple logo placement. If you think that this looks wrong, trust me, this is just a matter of habit. #iPhone11 #iPhoneXI #iPhone11 #iPhone11Pro #iPhone11ProMax #iPhonePro #iPhone #iPhoneProMax #iPhoneX #iPhoneXS #iPhoneXSMax #iPhone8 #iPhone8Plus

A post shared by B E N G E S K I N (@bengeskin) on

Ha tényleg úgy ráfekszenek a mérnökök az iPhone kameráira, mint ahogy az várható, akkor logikus a lépés, hogy maradjon a súlyos kameracsoport mellett egy kis lélegzetvételnyi hely. Egyébként tudni lehet, hogy már 2015-ben is 800 szakember dolgozott csak a teló kameráján.