keresés menü

A pillekönnyű hátizsák, ami a zsebedben is elfér

Vízálló, fényvisszaverős, szuperfunkcionális, atomtechnikai, zsebekkel terhelt, meg mindenféle kortárs backpackekből egész víztározókat lehetne rekeszteni, de olyannal, ami egy tenyérben is elfér, emlékeink szerint még nem találkoztunk.

Pedig a Sea to Sky ezt tudja. Ezeken a fotókon már kibontott állapotban látható:

De ha megtekintjük hozzá a Kickstarter-videót, azt is megnézhetjük, miből lesz ekkora. Lehet hüledezni, mert elég szép teljesítmény:

Szóval kicsomagolatlan alakjában egy zsebben is elfér, ha meg megpakoljuk, akkor 24 liternyi térfogatot tölthetünk meg. A kreátorok szerint akkor született meg a fejükben az ötlet, amikor egy nagyobb városból kiroccanás alkalmával ráeszméltek, hogy a napi kis kirándulásokra is a nagy hátijukat kellett cipelniük, pedig sokkal hasznosabb lett volna egy könnyebb tároló-hordozó egység.

Bár nem volt a kezünkben (küldjetek egyet tesztre!!!), elsőre eléggé ügyes megfejtésnek tűnik ez itt, a reflektív cipzárral, könnyen elérhető frontzsebbel, meg a szimpla tisztíthatóságával. De még biztonsági síp is került az egyik csatjába!

Itt lehet megtámogatni a prodzsektet, és ezzel egy füst alatt még egy ilyen hátihoz is hozzájutni, amit idén augusztus-szeptember magasságában meg is küldenek.

Tűz tartalom 🔥