keresés menü

A hazai fejlesztésű bringástáska, ami nem csak bringástáska, hanem 4 másik dolog is

bigo01

Örülünk, ha hazai pályán fogant, egyéni kútfőből érkező ötletekről számolhatunk be, mert ez teszi az országot naggyá, nem a kétharmad. A Bigo márkaként életet könnyítő, multifunkcionális cuccokat akar világra hozni, és máris itt az első termékük, a Bigo Bag Five.

Nem hasraütésszerűen jött a név: találmányuk az ötös szám bűvkörében döngicsél. Ez ugyanis elsősorban egy félvállas bringástáska – ahogy azt a nagy elődöktől megszokhattuk -, amibe lehet pakolászni ugye, ötven liternyi akármicsodát. Másodsorban viszont lehet belőle esőtől védő vízhatlan poncsó, átalakítható továbbá babahordóvá vagy piknikszőnyeggé, két (sőt, igazából bármennyi) ugyanilyen táskát pedig össze lehet cipzárazni egyetlen nagyobb, dupla (vagy annál is nagyobb) űrtartalmú darabbá.

http://www.youtube.com/watch?v=mNY2c8fbzLc

Az ötletgazdák, Halász György és Rapali Krisztián ezzel a videóval próbálják elcsavarni a fejeket a közösségi pénzgyűjtő oldalon, a Kickstarteren is, konkrétan itt lehet beszállni a buliba kisebb-nagyobb támogató összegekkel.

Minél mélyebben nyúlunk a zsebünkbe, természetesen annál nagyobb jutalom üti a markunkat a Bigósoktól: támogatói plecsnitől basic edition-táskán át egészen a limitált verziós darabig. Már csak alig egy hét van ahhoz, hogy összegyűljön a 30 ezer dolláros minimum összeg, ami ahhoz segítené hozzá a srácokat, hogy komolyabb produkciós kapacitással vághassanak bele a sorozatgyártásba. Aki szupportálna, az az előző linken ezt megteheti, addig meg nézegessük képeken a sokfunkciós zsákot:

bigo02

bigo03

bigo04

bigo05

bigo06

bigo07

bigo08

bigo09

bigo10

bigo11

bigo12

bigo13

bigo14