keresés menü

A fonódóvillamosos kitűzőnél most nincsen elnökibb ügy!

Alig ocsúdhatott még a világ abból a bámulatos hírből, hogy kitűzőre került a belvárosi hipszterek ironikusan kedvenc söre, a Kőbányai világos, az alkotó Udvardi Ramóna most újabb vadító pinnel jelentkezett. Legalábbis mi most szúrtuk csak ki ezt a leheletnyi csodát:

Egyszerűen minden benne van, amit a tömegközlekedés barátainak megdobbanthatja a szívét, de főleg az,

ahogyan egymásba tekerednek a sárga villamosok, annyira bensőségesen, hogy ha közel hajolunk, talán még csengetnek is picit.

Az alkotó és egy barátja egyébként már rendes vállalkozást építettek a speciál – ahogy ők fogalmaznak, újhullámos – kitűzőknek, amik régen elrugaszkodtak a nagyik és bácsik naftalinszagú ködmönjein hordott kiegészítőitől, és ma már az aktuális trendekre reflektálnak, webes mémektől a kakás emojin át a már említett sörösdobozig bármi felkerülhet a mellrészre. “Kicsit olyan az egész, mintha a tumblr posztjaidat hordhatnád a kabátodon” – mondja Ramóna.

A PopPins webshopjában ezen túl van még országútibringás, öregnénistacskós, baywatchos és még pár olyan pin, amik elfogytak, pedig kurvajók voltak, például a takibácsis vagy a magnumos, de pánikra okot nem adnánk, rozsdás bökőt mernénk venni rá, hogy jönnek még ki vicces tűzőkkel. Addig örüljünk a fonódónak!