keresés menü

Még 5 magas kúlfaktorral bíró karácsonyi vásár, amit nem kéne kihagyni

1. Ajándék Terminál / december 5-24.

Már javában dübörög a Design Terminál által szervezett karácsonyosdi, melynek keretén belül közel 150 kiállító, művész és tervező mutathatja be portékáit a város különböző pontjain a Nemzeti Galériától a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren át.

2. Karácsony a Konyhában / december 13-14.

Igazán szívet melengető kezdeményezés a Konyha részéről, mert amellett, hogy csupa szép dolgot vásárolhatsz magyar tervezőktől, gyűjtenek adományokat a Dankó utcai hajléktalan óvoda lakóinak. Hozol is, viszel is!

3. Pop-Up Store @ ALAP / december 13. szombat

Nemrég nyílt az ALAP a Bajcsyn, már csak ezért is nézzetek el oda, na meg azért is, mert szombatra egy elég ígéretes csapatot verbuváltak.

4. pakk_art Pop-Up Store / december 16-23.

“16 művész, több száz gondosan szelektált hitelesített alkotás, új típusú, igazi közösségi piactér, alkotók és látogatók személyes találkozása.” – írja a pakk_art. Szóval légy laikus műkedvelő vagy művészetekből kigyűrt profi, itt megtalálhatod a kedvenc műtárgyadat.

 

5. ART FORWARD SHOW / december 18-31.

Festészet és fotográfia. E két művészeti ág szárnybontogatói vagy épp már ismert alkotói állítják ki műveiket, amiket természetesen meg is lehet vásárolni a helyszínen.

Tűz tartalom 🔥