keresés menü

3 dizájncucc a héten, amit biztosan nem veszel meg :(((

1. Benny Gold x Pendleton x Faraway Lovely limitált agancsok

Benny Gold kollaborált a Pendletonnal és a Jansporttal is, de ezúttal az utóbbit kihagyták a buliból. Mi csak arra tudunk gondolni, hogy nem tudtak mit kezdeni a kimaradt anyagokkal, ezért szóltak a Faraway Lovely csapatának, hogy készítsenek belőle agancsos falidíszt. Ők pedig kapva kaptak az alkalmon, és 20 darab egyedi, kézzel készített csodával álltak elő, melyeket meg lehet vásárolni a san francisco-i Benny Gold boltban potom 99 amerikai dollárért. Very egyedi!

2. Uashama papírzacskók

Az ötletet az eredeti brown paper bag adta, azzal a különbséggel, hogy ez az anyag mosható, így természetesen többször használható. Tapintásra állítólag olyan mint a bőr, de sokkal strapabíróbb. Az oldalon többféle felhasználási móddal is találkoztunk, íme néhány:

3. Good Wood fa cipősdoboz

Ha igazán szereted az egyedi, luxy tárgyakat, akkor ezt neked találta ki a Good Wood. Elsősorban a sneakerfrakerekre alapoz ez az custom made cipősdoboz, melyet rendelés esetén a terveid alaján kidíszítenek (!!!). Bizony, meg kell adni a paramétereket és a terveket, ők pedig belevésik a doboz oldalába, tetejére. Alább pár elkészült doboz és az alap darab.