keresés menü

Windows 95? Szűz Mária? Whatsapp emoticonok? Egy kollekcióban? IGEN!

Eddig elég nagy mázlink volt az időjárással, gyakorlatlag nem volt telünk, és reméljük, már nem is lesz, de ha Roberto Piqueras 2014-es őszi / téli kollekciójára pillantunk, akkor meg akár jöhet bármi is, minden eszünkbe jut róla, csak a hideg nem. Nem, még a vastag, pufi kesztyűk miatt sem.

Piqueras-ról írtunk már, méghozzá a DATAWEAR című editorial kapcsán, és már akkor is a videójátékok kultuszával kapcsoltuk össze a nevét. Itt is részben ez van, a kollekció bármelyik darabjáról egy őrült gamer jut eszünkbe, még a Windows ’95 világából. Az eklektikus, színes, 3D-s printek pixelizált Szűzanyát, patchwork-hatást, meg nem kevés cyber életérzést – és giccset – emelnek ki, vagy éppen váltanak fel. Az arany színű, lycra sztreccs ruhák és az arcot teljesen eltakaró maszkok pedig csak kiemelik a kollekció egyik lényegét, méghozzá azt, hogy minden darab uniszex.

Roberto Piqueras tehát megmaradt az extrém külsőségeknél, még a kifejezetten szolidnak tűnő, 5 különféle mintájú kalap sem lóg ki a sorból. A többi eszement kollekció darabjai beszerezhetőek Piqueras Bigcartel oldaláról!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥