keresés menü

Wes Anderson-filmben feltűnt Adidas cipő jelent meg a valóságban

Az Édes Vízi Élet című 2004-es filmklasszikust alighanem mindenki ismeri (de ha nem, mindenki ismerje meg!), amiben Bill Murray a Steve Zissou nevű életunt, de öntörvényű, bár lecsúszófélben lévő wannabe természetfilmest alakítja, szóval eléggé eredeti figura – mint az összes másik filmjében -, és egy ponton a figyelem a lábára irányul.

Amin egy oldschool Adidas figyel. És amit most tényleg a való világra szabadított a háromcsíkos márka, igaz, csak száz példányban, szóval erősen beszűkítve a lehetőségeket a vásárolásra.

Különösen annak fényében soványodtak össze ezek a lehetőségek, hogy limitált mennyiségben elkészült cipőkből a párizsi We Love Green fesztivál résztvevői kaphattak elsőként (ugyanis a filmben szereplő Seu Jorge, aki egyben a mozi soundtrackjéért is nagyban felelt, itt lépett fel zenekarával).

A Rom Zissou nevű modell minden tekintetben ugyanaz, mint amit a filmben is láthattunk. Akinél pedig most megtörtént a beleszerelmesedés, az máris kezdje bújni a fesztiválnaptárakat, hogy hol lép még fel Jorge!

Tűz tartalom 🔥