keresés menü

Jól funkcionáló fesztiválozót faragna belőlünk a WAMP

Üzenik a dizájnvásár szervezői: augusztus első vasárnapján az Erzsébet téren, majd egy héten át a Sziget Fesztiválon is meg lehet találni őket. Kérdés, hogy járnak-e még magyarok a Szigetre, nem kérdés viszont, hogy a fesztiválszezon még tombol, úgyhogy a hajógyáritól függetlenül is mindenféle hasznos darabok beszerezhetőek a WAMPon.

Gondoljuk például arra, hogy az egész napos programokon gyakran probléma, hogy minden szükséges holmink nálunk legyen, és ehhez megfelelő kialakítású táskát találjunk: kifejezetten előnyösek a mostanában népszerű hátizsákok és gymbagek, hiszen táncolás közben sem zavaróak, és a fontosabb iratainkat, pénztárcáinkat is biztonságosan tárolhatjuk bennük. Az ezsubegz kisszériás hátizsákjai

mindent tudnak, amire egy fesztivállátogatónak szüksége van: kényelmesek, strapabírók, több zsebbel rendelkeznek és vagány színekben pompáznak.

Minden darab más anyagkombinációt, mintát vagy színt használ, így nincs két egyforma, a kisebb méretű hátizsákok pedig azoknak lesz nagy kedvence, akik csak a legszükségesebbeket viszik magukkal a koncertekre.

Az idei nyár slágere az övtáska, ami szintén praktikus viselet fesztiválokon. A MAKE design vízlepergető anyagból készült bőrbetétes darabjai elég helyet biztosítanak minden fontos holminknak, egyedi mintázata pedig tökéletesen passzol a normcore-nál frivolabb viseletekhez.

Nem elhanyagolható, hogy a fesztiválokon rendszerint már kora délután elindul az élet, amikor még zúzhat a hőség, éjszaka lehűl a lég – így estére érdemes betenni egy kis helyen is tárolható dzsekit vagy pulcsit, napközben pedig jól jön egy kalapszerűség, ami véd az erős napsütés ellen. AGNESKOVACS

valódi bőrből készült napellenzője príma választás, semleges barna színe szinte minden szetthez passzol, a városban, strandon is kiváló viselet.

A réteges öltözékhez jó opció a (lásd nyitóképünkön!) ESZKA

könnyű nyári csipkepulóvere, összehajtva még a legkisebb táskában is elfér, de a derékra kötve is tökéletes a délutáni melegben.

A pulcsi alá ajánlják a WAMPosok a Pamut Apparel vagy Erikataylor mintás topjait és pólóit. Mindkét márka könnyű nyári anyagokkal, átgondoltan izgi színvilággal és mintákkal dolgozik, a Pamut Apparel előtérbe helyezi az organikus pamut használatát, az Erikataylor darabjai pedig az élénk színek és a részletgazdag minták kedvelőinek jó választás.

A koncertekről tudjuk, hogy néha megviselik a rajtuk hetyegő dolgokat. Érdemes ezért olyanokat választani, amik strapabíróbbak. A L’arbre design

egyedi műgyanta ékszerei biztosan nem törnek vagy szakadnak el a pogóban,

és karakteres kiegészítői lehetnek bármely szettnek. Szintén jó választás a bulizáshoz a Theia design fából készült, neon színekben kapható ékszerei. A minimalista formát az erős színhasználat ellensúlyozza, minden darab jól kombinálható más kiegészítőkkel is.

Augusztusban a Hónap tervezője, a WAMP közönsége által már jól ismert MarcusGoldsonArt. Akihez például ez a kép is fűződik:

Marcus Kenyában született, és gyerekkora egy részét is ott töltötte, több mint két évtizede viszont már Budapest az otthona, és ihletet is a város pezsgő hangulatából merít. Karakteres festményeiből készült printjeit és kiegészítőit közvetlenül az alkotótól vásárolhatjátok meg az augusztusi WAMP-on.