keresés menü

Árnyas napernyők alatt duplázik a WAMP júniusban

Azaz: harmadika után június 10-én is beveszi magát az Erzsébet térre Budapest legismertebb mainstream dizájnvására, ahol nem csak a legújabb tavaszi-nyári kollekciókat lehet majd első kézből megismerni és felpróbálni, de a WAMP-os kiállítók közös munkáiból is lehet válogatni a forró kánikulai szettek összeállításához.

Sőt, közvetlenül az alkotóktól lehet majd kérni tippeket, tanácsokat a legújabb trendekről – mármint amik szerintük azok -, hogy mihez milyen kiegészítőt ajánlanak, kikkel és hogyan dolgoznak. Egy jó csitcset nagyot tud lendíteni a döntéshozatalon, hogy most akkor a fekete táska, vagy a hologramos.

Bibiart Bags, magyarul Bibiart táskák

A Bibiart Bags új tavaszi-nyári kollekciójában az alapszínek mellett megjelennek élénkebb árnyalatok is, mint a rózsaszín, a türkiz és a szivárvány színei – az új darabokat a Floridai álom című film földöntúli színvilága ihlette. Ráadásul ahogy a film gyerekhősei hisznek abban, hogy a szivárványt követve kincsekre lelhetnek, úgy ez a kollekció is azt a szemléletet közvetíti, hogy merjünk kitűnni a tömegből, mert mgabiztosnak lenni is kincs.

A hátitáskák szabásvonala követi az egyszerűség és minimalizmus elvét, míg a szín és anyagválaszték – a csillogó és hologramos részletek – különlegessé teszik a táskákat. Új méretek is megjelentek: a nagyméretű (MAXI) háti mellett megérkezett a MIDI és a MINI méret is! A színes táskákhoz érdemes lehet választani egyet Erikataylor egyedi mintás pólói közül, amelyek mindegyikét maga a tervező, Szabó Erika rajzolja, tervezi és nyomtatja. A márka jelmondata boldogságra tervezve, de persze lehet hordani totális lehangoltságban is!

Erikataylor cuccocskák

A CAMOU X Zemse darabjai egy kollaboráció eredményei: Zentai Emese ékszerkészítő ezúttal Fehér Beatrix, a Camou tervezőjének nagyszerű fotóit használta fel az ékszerek tervezésekor, így a retró édességek és a nyári nyaralás emlékeit már a kiegészítőkön is megjelennek.

Camou és Zemse

Egyébként a hónap tervezőjének is a Zemsét választotta meg a WAMP, annak respektjeként, hogy

a tervező Zentai Emese még húsz éves sem volt, amikor megalapította saját márkáját, amit azóta is szinte teljesen egyedül menedzsel.

Bár az ékszerkészítés csupán hobbinak indult négy év alatt egy profi divatbranddé fejlődött, ahol a tervezői feladatok mellett egyedül gondozza az arculatot, a honlapot, sőt tartja a kapcsolatot rajongóival is, s teszi mindezt egyelőre egy reklámügynökségi munka mellett.

Egy jó Zemse fülbevaló

Emese nem csupán az idővel bánik bravúrosan, de a formákkal és stílusokkal is, hiszen évente két sok-sok darabos kollekcióval rukkol elő. Számára az alkotás nem papíron kezdődik, vázlatokat szinte alig készít, s ahogy meséli, sokszor készen, szinte a semmiből pattan ki a fejéből egy ékszer, amelyet aztán gondosan elemeire bontva fejleszt tovább egy nyakláncokat, fülbevalókat és karkötőket egyaránt felvonultató sorozattá.

És persze rajtuk kívül még bőven lesznek sokan mások is a kipakolt produktumokkal. Itt lehet becsekkolni a Facebook-eseményre!