keresés menü

Van olyan, hogy szerethető Kék Halál. Nézd meg csütörtök este!

Van az a pillanat, amikor az ember agya elborul a kék szín láttán, és ezt az a bizonyos Kék Halál okozza, ami 1998. április 20-án Bill Gatest is baromi kínos helyzetbe hozta a Windows 98 bemutatásakor.

Ez az esemény inspirált két képzőművészt, Keresztes Zsófit és Keresztesi Botondot arra, hogy No Signal Blue-nak kereszteljék közös márkájukat. Zsófi és Botond egy műteremben dolgoznak, a szitanyomás, mint újabb technikai lehetőség, csak nemrég színesíti munkásságukat, mint számukra eddig ismeretlen grafikai eljárást. Így születtek meg a legelső pólók és vászontáskák, mind egyedi mintával és stílussal, és borzalmasan nagy adag iróniával.

A No Signal Blue fél évnyi termését most a LOLLIPOP FACTORY-ban lehet testközelből is megnézni. Persze nem is akárhogyan, mert az augusztus 7-én, este 7-kor nyíló bemutató egy installációval bővül. A kék halál témakörét a ridegebb, szárazabb számteches és a líraibb, elmúlást jelképező vonal egyaránt körüljárja, kifejezetten csak erre az alkalomra, rengeteg kékkel.

A pólók és szatyrok a bemutatót követően megvásárolhatóak a LOLLIPOP-ban, illetve már kaphatóak a Ludovika Shopban is.

Az eventre (itt van Facebookon is) a dresscode (nyilván) a kék, lesz zene is és kiállításmegnyitó. Az installáció szeptember 3-ig biztosan áll még a helyszínen.

Mondjuk még egyszer, hogy hol:

LOLLIPOP FACTORY
1053 Budapest,
Magyar utca 18.

És mikor:

Augusztus 7, csütörtök, 19:00-22:00

Tűz tartalom 🔥