keresés menü

Csütörtökön nyílik a legújabb potenciális törzshely a Blahán, a Typo Bar és Showroom!

Varga Andrea és a fotóiról nagyon is jól ismert Deák Éva együttműködésével jött létre a showroom lányoknak és fiúknak egyaránt, ami a Stáhly utcai Typo Bar (és galéria) emeletén várja az egyedi ruhák szerelmeseit. Elmondásuk alapján azonban nem csak vintázs, de egyéb, gondosan válogatott, márkás darabok is megtalálhatóak lesznek – a fast fashion cuccokat azonban hanyagolni fogják. Ráadásul a dizájner táskákért rajongók is fellélegezhetnek, ugyanis a H.ELIX hátizsákjai is ott virítanak majd a polcokon.

És hogy honnan lehet majd leghamarabb megtudni, mi az aktuális újdonság? Instagramról, a lányok oda pakolják majd fel a legfrissebb darabokat.

Fotók: Deák Éva

A nagyjából egy éve gyűjtögetett ruhák és különleges kiegészítők csütörtöktől, azaz május 11-étől lesznek bárki számára elérhetőek. A megnyitó persze nem “csak” ennyiből áll majd, lesz kiállításmegnyitó is, méghozzá Nikon One munkáiből, ráadásul rögtön a Typo Barral is megismerkedhet mindenki, ami valószínűleg a Blaha környékét kedvelők új törzshelye lesz.

Tehát még egyszer: Typo Bar és Showroom megnyitó május 11-én, este 18 órától, itt a Facebook event, tessék menni!

Ide pedig mehet a lájk.

Tűz tartalom 🔥