keresés menü

Összedugta a fejét Tomcsányi Dóri és a Tisza cipő, ez jött ki a cső végén

Első pislantásra kifejezetten nem hihetőnek tűnt a meghívó, hogy csütörtök reggel a Menza étteremben mutatja be a Tomcsanyi márka a Tiszával közös kollekcióját, hiszen az egyik ég, a másik föld, hogyan is találkozhatnának egymással egy közös metszéspontban, ez biztosan valami stíluserőszak lesz. Nem tévedhettünk volna nagyobbat: hát persze, hogy mintaügyileg!

Dóri csempe- és hetvenesévek inspirálta nem fogjuk leírni hogy retró megközelítése a kétezres években újra felpimpelt klasszik magyar cipőmárka logózásán köszön most vissza.

Ami egyébként rá is fért a nosztalgiafröccsös lépő identitására, mert hiába rántották vissza nagy hévvel az elmúlt években a köztudatba, és nyíltak sorra az üzletek, és folyt az egyébként elismerendő próbálkozás a Nagy Reneszánszra, azért még mindig több emberrel találkozunk, aki nem szívesen venne fel Tisza cipőt, mint aki igen.

Radikális elmozdulást ebből a szegényemberadidasza-állapotból ez a kapszulakollekció sem jelent, ahhoz nagyon kéne már egy új, áramvonalasított, kétezertízesített modell a Tiszának, de legalább már ez is valami.

Képek!

A négy modellből álló, limitált – azt az infót kaptuk, hogy mindegyik típusból 90 darab készült – példányszámú kollekció előrendelhető augusztus 26. és szeptember 4. között ezen a mikroszájton, a rendeléseket szeptember közepe-vége felé szállítják ki ajándékhátizsákkal együtt. Aztán az ősz első hónapjának utolsó napjaiban a Tisza boltjaiban és a Garden Studióban is megjelennek a cipők.