keresés menü

Tomcsányi Dóri minimálba húzta a vintage tenisz világát

Hétvégén mutatták be az egyik legfigyelemreméltóbb hazai tervező, Tomcsányi Dóri új darabjait a német autómárka nevével fémjelzett fashionweeken az Iparművészeti Múzeumban, és ha mi nem is voltunk ott, a fotók alapján is hajlamosan vagyunk arra a bátor megmondásra, hogy illusztris darabok születtek.

Megint működésbe lépett a recept, a retró inspiráció és a legmodernebb divat közös nevezőre emelése, ezúttal az oldschool teniszvilág szabásvonalai is lekacsintanak a ruhákról. Amik így néznek ki Rácmolnár Milán polaroidjain:

A sajtóanyag üzenete az univerzumnak:

“Az optimista életérzés és a humor ismét visszaköszönnek a kezeslábas mániában és a modernizált retró hatásokban. A könnyen viselhető, laza darabok mind azt a célt szolgálják, hogy izgatottan várjuk a reggelt, amikor felöltözhetünk az előttünk álló napra. A TOMCSANYI márkára oly jellemző design elemek és egyedi printek ebben a szezonban egy feje tetejére állított teniszpálya nyomat, egy vintage teniszütő print és vintage teniszütő hímzések formájában jelennek meg. A kollekció fő anyagai a finom, hajszálcsíkos pamut, a pasztell színblokkos cupro, a fekete-fehér farmer anyag és a lágy, pasztell színű viszkóz.”

Éles képek is vannak a jobb megtekinthetőség érdekében, íme a TOMCSANYI 2018 melegebb hónapjaira belőtt ruhaművei:

Lookbook fotók: Barta Anna
Hivatalos web erre!