keresés menü

Tokió, Párizs, Újpest – panelromantika a szintik szerelmeseivel

A hazai gépzenei tehetségeket pesztráló Farbwechsel kiadó fejeivel bevettük Újpest egyik autentikus, csillogó tízemeletes tömbjének legtetejét, hogy nem kevés iróniával átitatott, neon színekben és acidban tocsogó sorozatot készítsünk. BIZONY!

A szakadatlan zeneimádat azonban nem csak az Alpár és S. Olbricht keze alatt működő Silf nevében rejlő, szintetizátorokkal intim viszonyt remélő képzelgésekben valósul meg, hanem a The Dole Shirt mintáin is. A durván limitált, igazi sav- és billentyűfanoknak, barátoknak, producereknek készült darabok olyan dolgok előtt tisztelegnek, mint Aphex Twin és Squarepusher, vagy csak úgy a Roland TB-303-as, esetleg egy 808-as dobgép.

Úgyhogy ha például a Toldiban kíváncsi voltál, de nem merted tőlük megkérdezni, mégis honnan a jóság, itt vannak a válaszok! A printelt, 100 százalékos pamut pólók, pulóverek férfi és női fazonban egyaránt beszerezhetőek (már ha ügyes vagy).

A sorozat természetesen nem jöhetett volna létre a legendás Ballacid Studio fél kelléktára felszerelésének töredéke nélkül, a fotókat Szombat Éva és Koleszár Adél készítette.
Farbwechsel Facebook
Farbwechsel Bandcamp

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥