keresés menü

Tessék, itt van hét olyan lépő, amivel istenmódban hozható le a hideg évszak

Jó évvégi szokás szerint a hét téli cipőt még listába is rendeztük, de a puszta helyezésnél fontosabb a leírás, amiből kiderül, hogy melyik lépő mitől különleges.

7. DRK Woodsman

Ez a városi haladásra megálmodott bakancs azért különösen ász, mert az impregnáló felület nem engedi a szennyeződéseket az anyag belsejébe szivárogni, ezáltal a felszínen maradt piszok sokkal egyszerűbben eltávolítható lesz, akár egy egyszerű finom kefével is.

6. Puma Ren Boot Trapstar

Ha olyan cipőt keresel, ami jól bírja a gyűrődést, ugyanakkor megjelenésben is ott van a szeren, akkor ezt vedd fel.

5. DRK Raptor

Ellenálló, strapabíró, vízlepergető – ez klasszikusan az a cipő, amivel átmész mindenen. Ha nem ismersz határokat, akkor ez a te barátod.

4. Helly Hansen Tsuga

Bizonyíték, hogy a téli lépő is lehet műalkotás.

3. DRK Woodsman Pink

A szürke verziót igazából azért tettük a hetedik helyre, hogy a dobogón annál nagyobbat üssön a pink verzió. 2017 van, lassan ’18, úgyhogy fiúknak is bátran!

2. Nike Lunar Force 1 17

Akárhogy is, de a legszebb télies sneakert idén a Nike tette le az asztalra. Ezzel nagyon óvatosan, mert balesetveszélyes módon vonzza a tekintetet.

1. Martens 8 Eye Boot

Igen-igen, előre sejtetted, de hát mit van mit tenni, a bakancsok királya és királynője egyszemélyben továbbra is a klasszik Doc Martens.