keresés menü

Te töltenéd a cipődről a telefonodat?!

Először is, jól nézzük meg az alábbi képet.

Hasznos ez, vagy röhejes, vagy hasznos, de röhejes? Esetleg röhejes, de hasznos?!

Így vagy úgy, a kép a zseniális nevű Ader Error szöuli divatcég instáján jelent meg, és a csavar benne az, hogy ez a cipő majdnem ebben a formában tényleg megjelent a vadmacskás márkától 1986-ban. Majdnem, ugyanis a portokkal akkor Apple IE, Commodore 64/128 és IBM kompjúterekhez lehetett csatlakozni, de a koreaiak a vicces számítógépcipőt (ami a Puma RS Computer néven futott) most USB-portokkal gondolták tovább.

De vissza egy pillanatra még a cipő eredetijéhez: a forradalmi koncepció szerves része volt, hogy a futás során a cipő számolta a lépéseket meg az időt, így kimatekozta az elégetett kalóriákat a maga kezdetleges módján. Magic!

Aki most hirtelen rávadult a cipőre, azt gyorsan lelombozzuk, bocs: ezt nem lehet kapni. Már. Az USB-s változat pedig csak egy tréfás koncept.

Az Ader Error valójában az új Ader X Puma RS-100 modelljét vezette be a fenti instaposzttal, ami viszont tényleg piacra kerül, és így néz ki – portok nélkül, színesebben, de meghagyva a csúnya hátsó kitüremkedést, mint az apucipő-vonal legújabb iterációját:

View this post on Instagram

ADER x PUMA RS-100

A post shared by A D E R (@ader_error) on

View this post on Instagram

Introducing new "RS 100" sneakers of Ader x Puma collection. International first launch at Ader webstore now and only one day pre-launch at flagship store on August 26th. . ADER x PUMA "RS-100" ✔ First launch – 8/25 [ www.adererror.com ] . ✔ 2nd pre-launch – 8/26 . [ 413-1, Seogyo-dong, Mapo-gu,Seoul Flagship store ] . #ADER #PUMA #RS100

A post shared by A D E R (@ader_error) on

Szeptember elsején jön!

Tűz tartalom 🔥