keresés menü

Tavasszal újra ringben az Eastpak

Nem is tudom, már hányadszorra mondom ezt, de szerencsére újra a hátizsákok aranykorát éljük. És ki másnak is kéne ilyenkor virítania, mint Amerika egyik legnagyobb táskagyártó cégének, az itthon is borzasztóan népszerű EASTPAK-nek? Ők pedig pont így is tettek, összehozva az utóbbi éveik egyik legütősebb kollekcióját (ha nem a legütősebbet).

A képek viccesek, színesek, történetük van és a csapat sem akárkikből áll.

Két fotós készítette a lookbookot: Charlie Engman és Jonathan Hökklo, de az előbbi stílusát tükrözik a fotók. A modellek pedig: a spanyol divatőrült Miranda Makaroff, az angol stylist Ayishat Akanbi, az olasz blogger Simone Monguzzi, a belga nagyágyú és legmelegebb művésznév DJ Tran Tung Thang, a grafikus Maxim Leurentop, az antwerpeni művész Dzia Krank és a bronxi stíluskirály Joshua Kissi.

Azt, hogy arcok mögé teszik a darabokat és így történetet adnak a kollekcióhoz, vásárlóközelibbé, egyben egyedibbé varázsolva a táskákat, már sokan tették az Eastpak előtt is. Hogy ez mennyire jön be nekik, kíváncsian várjuk, de egy olyan márka, ami 30 év garanciát vállal a táskákra, nem nagyon szokott melléfogni.

A teljes lookbook itt van, a képekre kattintva pedig még több info érkezik!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥