keresés menü

A Supreme 2017-es tavaszi / nyári lookbookja Barack Obama előtt is fejet hajt

Amikor a Supreme előáll az aktuális kollekciójával a melegebb hónapokra, az olyan a streetwear-tábornak, mint a Mikulás eljövetele.

És ezen még mindig nem kell agyon-vissza ledöbbenni, mert a már több mint húsz éves New York-i márka (ami már az első boltjának megnyitásakor újító volt, hiszen a ruhákat nem középen, hanem a tér legszélein helyezték el körbe-körbe, hogy a deszkások kényelmesen érkezzenek meg az üzlethelyiség közepébe) mindig érezte, merre kell mozdulnia, dolgoztak együtt Jeff Koonstól Damien Hirstig, a Nike-tól a Playboyig, Terry Richardsontól a Levi’s-ig sok mindennel és mindenkivel.

Nem is kell sorolni az érdemeiket különösebben, pláne hogy elfogyjanak az új gönceik, mert azok mindig elfogynak, szemvillanások alatt. Most például az alábbiak fognak, ezek ugyanis az idei tavaszi és nyári ruháik, amik továbbra is

odaintegetnek a 90-es évek aranykorának, a nosztalgikus sportruházatnak és a katonai sztílónak, a szokásos popkulturális kacsintásokkal.

Sőt, idén még Obama feje is elfért többszörözve az egyik darabra, mint egyértelmű állásfoglalás:

supreme-ss17-lookbook-obama-9-550x800

De az R&B lassú habzású dalokkal nyerő királynője, Sade is kap egy kis respektet, meg Emiliano Zapata mexikói forradalmár is.

Február 16-tól jelennek meg a cuccok a londoni, párizsi, New York-i és Los Angeles-i Supreme vezérboltokban, február 18-án Japánban, a webstore-t pedig a világ lemaradó állampolgárainak február 23-án érdemes felkeresniük.