keresés menü

Sokan nevetni fogtok, de a trú sneakerfejeknek most fel fog csillanni a szeme

Ahogy a ruhákhoz általában, úgy a sneakerek felé is kétféle alaphozzáállás van. A pragmatikus attitűd ugye az, hogy a ruházati cikkek azért vannak, hogy hordjuk őket, a fetisiszta pedig azt vallja, hogy a ruhadarab, kiváltképp a cipők műalkotások, amikre vigyázni kell – mint egy festményre mondjuk.

Ezek persze tiszta formában ritkán jelennek meg, aki vállaltan tesz rá, hogy milyen cipő van a lábán, az is jobban figyel rá legalább addig, amíg új. A sneakergyűjtöknek azonban minden egyes folt, törés, koás tőrként tudja sebezni a szívüket. Nekik lehet most nagyon komoly segítség az iróniát sem nélkülöző Dry Steppers.

Attention sneaker enthusiasts

This is how you keep your sneakers clean forever ?

Közzétette: VT – 2017. július 6., csütörtök

Amikor először láttam ezt a talppal ellátott cipővédő műanyagzsákot, azt hittem, hogy ez csak egy vírusvideó, és nyilván fake termékről van szó. Aztán amikor ellenőriztem az igazságtartalmat, akkor szembesültem vele, hogy húsz dollárért tényleg lehet ilyeneket rendelni.

Sőt az egyes darabokra még rá is vannak nyomva népszerűbb lépők ábrái, hogy a külvilág számára is világos legyen, hogy zacskó ide vagy oda, belül bizony Yeezy Boost van rajtunk.