keresés menü

Sneakerek és basszusok lepik el a Petőfi Csarnokot

Ünnepi speciálba jön Magyarország elsőszámú sneakerfesztiválja, a Kicks R Good december 6-án, így ez már a harmadik alkalom lesz, hogy egy rakás igazán ritka és hip lábbelit lehet szemügyre venni, felpróbálni, vagy akár beshoppolni az otthoni gyűjteménybe. Ráadásul már nem is csak a különleges cipőkről szól a történet: a PeCsában ezen a napon a sneakerek mellett streetball bajnoksággal és a Lords of Gravity zsákolóbemutatójával a sport, a KRG Tárlattal pedig a művészet is megjelenik.

Lesz ezentúl cipőszínező fal, meghívott graffitisek élőben zajló festése, de aki egyedivé akarja bűvészkedni a saját sneakereit – ezt hívják szép nem magyar szóval customizálásnak, amikor a boltban vásárolt darabot profi szinten alakítják, festik át -, annak hazai szakik is mesélnek műhelytitkokról. Szóval tessék csak menni a KRG holiday speciálra! (Illetve nézegetni korábbi fotóriportunkat.)

Ilyen volt a legutóbbi – még több kép itt!

Ja, és a nap amúgy itt nem ér még véget. Ugyanitt üli meg ugyanis születésnapi buliját az elsőszámú hazai streetwear kisbirodalom, a BP Clothing, akik ezt írják minderről:

“Azt mondják, csak az az öreg, aki annak érzi magát, mi pedig még közel sem érzünk semmi hasonlót, éppen ezért idén a sok támogatásért és szeretetért cserébe egy óriási bulival készülünk nektek. A Heinekennel közös tavalyi sikeres együttműködést folytatva a harmadik szülinapunkra DJ FRESH-t és MC Messy-t kértük!”

A Bad Company drum & bass formáció alapító tagja majdnem két évtizede a legjobb nemzetközi lemezlovasok és producerek közé tartozik, és őt még megfejeli hazai részről egy remekbeszabott Irie DJ szett, Nara, Andro és a Mindscape is. Van még kérdés? Becsekk itt!