keresés menü

Sörökkel indítja, tiszaparti dinnyézéssel zárja új lookbookját a szegedi Restless

restless01

A napfény városa, ami messziről érkezetteknek csak Szeged, a helyieknek pedig Sun City, még 2005-ben dobta ki magából a RESTLESS márkát, amit két graffitis kezdett el, de elég hamar túlnőtt a hiphop közegen, hogy mára egy jól csengő névvé váljon.

Jó nagy halom befektetett energia, újabb és újabb fejlesztések állnak a projekt mögött – mondják ők, mi meg el tudjuk ezt hinni, már csak a legújabb lookbookjukat nézve is, ami minden tekintetben megfelel a nemzetközi mércének: fények, élek, mozdulatok, minden a helyén. De legfőképpen a sörösüvegek! Merje állítani bárki, hogy az alábbi fotók után nem akar egy indiánnyári naplementét itt eltölteni:

restless03

restless02

restless09

Azt is írják magukról még:

Az egyhangúság elkerülése végett folyamatosan hívunk meg vendég designereket egy-egy kollekció elkészítéséhez, így számos hazai és külföldi grafikussal dolgoztunk már együtt, mint például: DREZ, NIKON, BLIK, A-MAN, GREEDGRAFIX, vagy épp az új kollekcióban SEKOND és a szerbiai FULL MOON. Jelenleg készül a MANTRA titkos laboratóriumában második kollaborációnk, egy limitált szériás kapucnis pulóver formájában.

Sőt, támogatnak még olyan tehetségeket is, mint Funktasztikus, az NKS, vagy az egyik legsikeresebb magyar görkorcsolyás, Szilágyi Krisztián.

restless04

restless05

restless06

restless07

restless08

restless10

restless11

restless12

restless13

restless14

restless15

restless16

restless17

Az új kollekcióval párhuzamosan elkészült az új weboldal is, amit itt nézhet meg mindenki, Lénárt Gábor fenti fotói mellé pedig Guba Gergő egy videót is gründolt. Minden további infó az előző link mögött!

Tűz tartalom 🔥