keresés menü

Reinkarnáció? Időutazás? Negyedszázados Simpson család?

Hogy mi a közös a pop királynőjében és Bart Simpsonban? Az égvilágon semmi, de a Joyrich-nek még azt is elhinnénk, ha azt mondanák, hogy van. Ugyanis idén 25 éves a The Simpsons. Belegondolni is kemény, és a népszerű, amerikai rajzfilmcsalád nagy valószínűséggel elég rendesen elárasztja majd a legkülönfélébb divatházak polcait, ezt a gondolatot lassan érdemes megszokni. Ez történt most is, a Joyrich pedig eddig sem a szolíd és visszafogott stílus híve volt, de legalább felhasználták már Keith Haring munkáit is, tehát a kollaboráció fogalma sem idegen a márkától.

Mondjuk csak Bart látható a kollekció darabjain – sapkákon, pólókon, nadrágokon, pulóvereken, és mindenféle kiegészítőkön -, amik bizony a mostanában szinte kötelezőnek számító 90-es évek hangulatát ontják magukból, és nem csak azért, mert mintha egy az egyben a fiatal(abb) Madonnát látnánk a fotókon. Az oversized még mindig uralkodik.

Készült egy, a kollekciót népszerűsítő videó is. A zenét, amit a szerzői jogok miatt meg lehúztak alóla, próbáljátok odaképzelni. Mondjuk a Like A Prayert, abban úgyis olyan cuki a síró Fekete Jézus.

https://www.youtube.com/watch?v=WWFpLdEylHk#t=20

Itt az online bolt, Facebookon pedig továbbra is itt lehet rajongani a Joyrich-ért!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥