keresés menü

Régen pedig a hipszterek is hipszterebbek voltak

Viszont aggodalomra semmi ok, a hipszterkörforgásnak hála bárkiből lehet még retrospektív hipszter, úgyhogy ne kukázzuk ki az egyelőre csak padlás mélyére hányt, most éppen viselhetetlennek tartott göncöket, mert tíz év múlva már aranyáron fogják mérni őket az Andrássy úton! Ilyesmi lehet a kimondatlan üzenete annak a fotósorozatnak, ami mintha egy alternatív, a giccsből inkább futurisztikus giccset kanyarító nyolcvanas évekbeli valóságban fogant volna (ahol Grace Jones férfinek született). Mindenesetre meglepő vagy sem, de a ruhadarabok között sikerült elrejteni Carharttot, ASOS-t és még Rocaweart is, tyűha!

Mindezt a Fucking Young-on találtuk, a lencse Rebecca Naené, a modelleket PC Williams ruházta fel olyanra, hogy szinte átszúrja a képernyőt a nyegle, vibráló extravagancia. Szupersvág!

rebecca_naen_fy_2
Itt a szögleteshajú Glen Trine LindeGaard-ot visel, a metálfrizurás Harry Curran pedig Dent De Man öltönyt, Moshin Ali inget és Riveria cipellőt.

rebecca_naen_fy_3

rebecca_naen_fy_4

rebecca_naen_fy_12
Harryn ismét Dent De Man öltöny, és ki hinné, de az egy Carhartt ing!
rebecca_naen_fy_11
Topman zakó, Denim Demon csíkos ing, Element Emerald lazacszínű póló.
rebecca_naen_fy_10
Glen: Evisu zubbony, alatta Fred Perry pöttyei. Harry: szintén Fred Perry pöttyöktől indulva egy virító, köpenyszerű Moshin Ali kabátkába torkollik a cájg.
rebecca_naen_fy_1
Legfelső szint: Private White. Középső (burgundi felső) és alsó (mintás ing) szint: Carhartt.
rebecca_naen_fy_9
Micsoda kép, micsoda szuggesztió! Glen szürke Henry Lloyd dzsekit rokkol, alatta Topman rétegekkel, Fred Perry gatyóval és Gabicci zoknival (ez fontos), Martine Rose X CAT lépővel. Harry Christopher Shannon ingben, Fullum & Holt övben, Denim Demon farmerben és Hush Puppies cipőben támasztja a falat.
rebecca_naen_fy_8
A remek kabát egy Private White, a csukát leszámítva minden más Carhartt.

rebecca_naen_fy_7

rebecca_naen_fy_6
Alan Paine nyakaspóló, Two Thirds pettyesing, ASOS farmerdzseki.
rebecca_naen_fy_5
Crooks & Castle dzseki, kamuflázs ing a Brutustól, kamuflázs póló a Rocaweartől, lánc az Icon Brandtől.