keresés menü

A Puma tudja, hogyan érje el, hogy beleszeressünk a cipőibe

Folytatják a feltámasztott RS-0 sziluett feltámasztását és továbbgondolását, korábban egy videójátékok által inspirált pakkot mutattak be, most pedig itt az új, az RS-0 SOUND, amire meg a zenekészítés jelensége hatott.

Azon belül is a remixkultúra, a hangmintázás, meg ahogy látjuk, a szintik és a dobgépek.

Mégis, a nagy dobás nem ez, mert ebből kisülhetett volna valami banális semmiség is, ami mögé odaraktak egy ilyen nagyotmondó marketingbullshitet. Viszont egyrészt a cipők valami nagyon eredeti, jövőbemutatással beinjekciózott vonalat hoznak élénk, színblokkolt kontrasztokkal, másrészt mindezt marhajó fotókkal villantják bele az arcunkba.

A Puma Running System talp-párnázási technológiát egyébként először 1986-ban alkalmazták, amikor bejött az első nagy futócipős bumm, ezt vették most elő ismét, persze már új, modern anyagokkal.

Plusz hozzátettek egy adag nosztalgiát és egy adag újszerűséget is, ha már egyszer mindkettő nagy köröket ír le újra a kortárs divatban, és nem is nyúltak mellé.

A képekért a taps amúgy Mathilde Karrér art direktornak jár, aki még old school Puma reklámokba is elmélyedt, hogy tudja hozni ezt az analóg retrós megközelítést. Az itt látott cipőket pedig a macskás brand oldalán és a boltokban is meg lehet majd találni, július 28-tól korlátozott számban, augusztus 16-tól pedig szélesebb körben is.