keresés menü

Pózerkodós, telibevakuzós, becsillanós lookbook: kösz Club 75 és Herschel Supply!

her01

Végre valami új, ami nem régi, köszönjük! Mondjuk két ilyen brandtől nem is várnánk mást. Itt van az egyik, a Herschel Supply Co., ami mostanában azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy agyonkollaborálja magát, mint valami hiperaktív kisgyerek, például dolgozott nemrég a New Balance-szal éppúgy mint a Stüssyvel.

Club75 pedig már önmagában az excentrikus haveri hebehurgyaság netovábbja, hiszen olyanok alkotják, mint az egyik legbevállalósabbnak számító francia elektrokiadó, az Ed Banger feje, a fiatalodni képtelen Busy P, a lemezcég vad színekről ismert art directora, So-Me és az LA MJC-alapító Michael Dupouy. Na, szóval ezek így mind összeálltak, és összedobtak egy olyan lookbookot, ami bizonyára hangos térdcsapkodások közepette jött létre. Tessék:

A flamingós, cigizőspapagájos, leveles-pálmás mintázatok csuda dilisek, de ehhez sikerült még egy szándékosan bebillenős, DIY-szerű, már-már mobilfotóközeli kétsorozatot készíteniük, ami tapsért kiált. Gyanítjuk, tíz perc alatt sikerült lezavarniuk, de teljesen mindegy, ez így, ahogy van, príma. Lelki szemeinkkel már látjuk is a követőket, akik irigykedve-vonakodva, de megcsinálják hamarosan a hasonló lookbookjukat. Haha!

her03

A kollekcióból az online butikban lehet szemezgetni.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥