keresés menü

Pornhoodies: kapucnis pulcsik, amik csúnya szóváltásokat eredményezhetnek utcán, postán, metrón

A streetwear eddig is kacérkodott az XXX-es tematikával, de csak totál óvatosan, a Hundreds például megcsinálta a tipikus utcán pénzért felszedős videók paródiáját Jayden James pornószínésznővel, az Alife elment a pucér seggekig, aztán mégsem, a HUF Kristina Rose-zal csinált kollekciót, és így tovább, szóval provokatív, szókimondó, merész, vagy legalábbis annak szánt dizájnokkal már eddig is folyókat lehetett rekeszteni.

De egy 23 éves csávó az amerikai Wisconsinból most tovább ment, odáig, ameddig eddig senki nem nagyon mert, jó okkal. Malcolm Bracey azt találta ki tudniillik, hogy egy-az-egyben poreszt printel pár pulóverre. Nincs köntörfalazás, nincs forró kása kerülgetése, nincs szegről-végről utalgatás, hanem DURRBELE.

A Highsnobiety meg is kérdezte, hogy és ezt mégis hogy gondolta. Hát eredetileg vegytiszta poénnak: csinált egy ilyen kapucnis felsőt, besétált vele a helyi plázába, aztán kidobták.

“Húbazmeg, ez jó lehet, mert felzaklatott valakit!”

– gondolta Malcolm. Mostanra pedig elég komolyan továbbgondolta.

Emberünk annyira viccnek szánta az egészet, hogy még a pornósok nevét sem tudja, akik felkerültek a pulcsikra, kicsit fosik is tőle, hogy valamelyikük felismeri magát, és akkor majd bátorkodik pénzt kérni. Mindenesetre jó ötletnek tűnt neki, hogy míg mindenki parádézik a félmeztelenül villantós csajokkal a pólóin, addig ő kimaxolja az ügyet teljesen, odáig, hogy az már abszolút ne legyen normális.

De azért nem szép képet festett a jövőről, ahogy ő látja:

“Erre tartunk. A szex egyre kevésbé lesz valami extra dolog. A fiatal srácok már úgy vannak vele, hogy már házasodni sem nagyon kell. Mi vagyunk az egyéjszakás generáció.”

Malcolm nem szarozik egyébként, szeretné a Pornhoodiest naggyá tenni, állítása szerint van pár spanja az Odd Future-nél, akiknek küld néhány darabot, és a Supreme-mel szeretne kollaborálni. Nem is tudjuk, mit mondjunk, sok szerencsét? De a fejleményeket, azokat várjuk.

Tűz tartalom 🔥