keresés menü

Óvatosan a szúrós élekkel! Mérgező hatású geometria a bőr szerelmeseinek

Geometria iránti szeretetünk a divatban (is) határtalan, főleg, ha az éles vonalvezetés igencsak menő, gyönyörűen kivitelezett és megmunkált bőrből válik hordható különlegességekké.

Varga Klaudia 2012-ben alapított márkájával, a Poisonisttal készített egy elképesztő, nonkomformista táskakollekciót, ami a Sacred Geometry név alatt fut. Már ez is azt sugallja, hogy nem egyszerű táskákkal és stílussal van dolgunk: karakteres, erős egyéniségeknek készültek, akik tudják, honnan jöttek és merre mennek.

A fekete, néhol barna, lila és ocelotmintával kiegészített darabok átalakíthatóak, tehát vállon és háton egyaránt hordhatóak, ráadásul anyagukban is sokrétűek: marha- és kecskebőr a táskák alapja, valamint a csikó- és borjúszőr is szerves része a kollekciónak. Az univerzalitás jegyében pedig külön retikül is kialakítható az Arrogancia névre keresztelt táska belső rekeszéből.

A táskák mellett készültek azonban limitált példányszámú dohánytartók, tárcák, ezek megtalálhatóak az AktRecordsban, a taskamindenkinet.hu-n, valamint a MÜSZI-ben a Kincseskamra Shopban. Minden más infóért irány a Poisonist Facebook-oldal!

Fotók: Misetics Mátyás

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥