keresés menü

Gulyás Sára azt üzeni: állítsd össze saját dizájnercipődet!

Gulyás Sára dizájner töb mint tíz éves tapasztalattal a háta mögött könnyed, bárki számára elkészíthető, DIY cipőkollekciót készített Pikkpack Shoes néven. A csináld magad elven haladva, prémium alapanyagokból készült, összerakható bőr cipők megadják azt az egyébként igencsak személyes élményt, hogy viselője maga állíthassa össze, mit is fog hordani, méghozzá egy részletesen illusztrált útmutató segítségével. Ráadásul kétféle színű fűző is jár hozzájuk. A szállítási és gyártási költségek ezzel máris csökkennek, nekünk meg az önbizalmunk nő, SZUPER WIN-WIN!

Uniszex cipőkről van amúgy szó, tavaszi-nyári darabokról, éppen ezért nem véletlen az egyszerű, de mégis egyedi vonalvezetés és a pehelykönnyű, légáteresztő bőr használata sem. Legfontosabb inspiráló hatásnak a bocskort és annak egyszerűségét lehet kiemelni, ami szintén bőr talpból és az ahhoz fűzhető részekből állt.

Kevesebb mint egy óra alatt, azaz pikk-pakk összerakható a cipő, ami újrafűzésekkel időről időre megújítható:

A Pikkpack Shoes ott van a Facebookon, Twitteren és Pinteresten, de még Instagramon is. A cipők a hamarosan induló Kickstarter-kampány során lesznek megrendelhetők.

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥