keresés menü

Omegafain új cuccokat lehet beshoppolni a Paulay Ede utcában!

A TheGardenStudio nemrég tartott egy emlékezetes újcuccbemutató estét dzsintonikokkal meg DJ Suhaiddal meg modernesen felöltözött emberekkel, de most már kiküldték a Hivatalos Levelet is, hogy lehet menni vásárolni ezeket a darabokat. Nézzük, mik vannak az osztásban:

VYF – The Office

A kendőmárka legújabb kollekciója az eddigi tematikákhoz hűen ismét egy sokak számára mindennapi témát dolgoz fel: az irodai környezetet, annak jellegzetes enteriőrjeit, tárgyait, hangulatait. Ezzel ünnepelve az irodai dolgozókat, átértelmezve az irodai lét szürkeségét. Most a két megszokott méret mellett egy egészen picivel is jelentkeznek, mely unisex zseb- és öltönykendő.

Kele – Autumn/Winter 2017

A kollekció a Luca napi hagyományokból inspirálódott. Sok sok mítosz és legenda kelt szárnyra erről a napról, de a fény és árnyék kettőssége, a gonosz szellemek és a jó lelkek hatják át mindegyiket. E napon többek között hagyományosan nem lehetett fonni, semmi hasonló mesterséget folytatni. E hiedelem ellenére a Kele megalkotta a fair trade alapelvei szerint készült legújabb kollekcióját, mely reflektál e kettősségre, hűvös kék és mély piros és bordó árnyalatok váltogatják egymást, a legfinomabb anyagokból, mint például a gyapjú és a kasmír.

Ykra x Marcin Kolejko

Az Ykra márka híres kollaborációiról, volt már közös mintájuk például a Kele Clothinggal és a Tomcsanyival is. Most a lengyel grafikus, Marcin Kolejko van soron, amely együttműködésből most először pólók is születtek. Emellett számos új formátumú termékükön is megjelenik az Ykra számára készített minta, mely Kolejko többi munkájához hasonlóan mintha a 70’es évek furcsa meséit idézné, köztük olyan, az Ykra szellemisége számára is meghatározó dolgokkal, mint a szörf és a gördeszka.

TOMCSANYI – Autumn/Winter 2017

A Tomcsanyi ebben a szezonban is a retró életérzést keveri a legmodernebb divattal és minimalizmussal. A legújabb kollekció a kelet-európai jet-set fáradt luxusát idézi, a 70-es évek légi utazásainak eleganciáját, és a Malév nosztalgiáját. Saját tervezésű repülőgép printek és hímzések díszítik a ruhákat, melyek selyemből, viszkózból, gyapjúból, bársonyból készültek.

OST – Fall/Winter 2017

Az OST őszi-téli kollekciója az amerikai mozik és kultúra motívumaiból építkezik – de egy távoli, kelet-európai nézőpontból, lásd ezt a nagy posztunkat róluk. Motoros bőrdzseki, neonfények, lakk, bibliaárus szett jelenik meg, de egyfajta keleti brutalitással. A kollekció erősen építkezik David Lynch filmjeinek atmoszférájából.

The FOUR Budapest

A márka célul tűzte ki magának, hogy mindig reflektáljon az aktuális korszellemre, helyet kapjanak a manuális technikák és az egyedi részletmegoldások. A női divatot, a megjelenést övező sztereotípiákat bontja le, megkérdőjelezve a modern nőideált, és lehetőséget nyújtva az öltözködés szabadabb felfogására. Ennek ékes példái egyedi mintájú pulóvereik, illetve a már híressé vált “Motivated” és “Strong” feliratú fölsőik.

A cím: Paulay Ede tizennyolcas!