keresés menü

A legkékhajúbb hazai divattervező kaméleonosan vibráló új táskákkal jelentkezik

A változatlanul 100% handmade darabokat a hagyományosabb anyaghasználat jellemzi, ugyanakkor a különleges carbon hatású bőrökkel hűek maradtak a már megismert designhoz. Jobb reagálás a trendekre, a praktikusság magasabb fokon szolgálása – ezek jellemezték az új irányt, sőt, az arányaikállítólag ősi szerkesztési folyamatok által születtek.

Az első körös kollekció, a Silence után az idén tavasszal érkező második kollekció, a SWING villódzó színvilága a hétköznapi rohanásra tesz utalásokat, azt írják róla, hogy a folyamatosan változó hangulatokhoz és élethelyzetekhez formáiban is illeszkedik. Nézzük meg, így van-e:

A kampányfotózás tematikáját a bőrök textúrája ihlette:

“Mivel különböző nézetekben különböző színárnyalatúak a bőrök, így elég egyértelműen adta magát, hogy kell nekünk egy kaméleon a képekhez”

– meséli Alma. “Ajkai Dáviddal már régóta szerettünk volna együtt dolgozni, az első megbeszélésen szinte össze is állt a teljes koncepció, együtt találtuk ki a stylingot is, a fotózás pedig szinte ijesztően zökkenőmentesen sikerült. Géza ugyan okozott némi bonyodalmat – ő a képeken szereplő kaméleon – de végül a modellel teljes összhangba kerültek, ami a képeken is visszaköszön.”

Fotó: Ajkai Dávid
Make-up: Magyar Eszter
Hair stylist: Pásztor László
Modell: Panna @ICON
Art director: Ajkai Dávid & Abonyi Alma

Special thanks to Géza.