keresés menü

Nehézsúlyú lookbook három résztvevővel

Különleges nap ez a mai, hiszen egyszerre három (3!!!) márka együttműködését mutathatjuk be. A kettős kollaborációkból rendszerint valami meghökkentő dolog szokott születni, most viszont erről szó sincs. Mindhárom márka egy húron pendül, olyannyira, hogy el sem tudom képzelni, bármilyen vita vagy nézeteltérés felmerült volna a közös munka során. Reigning Champ, a kanadai kúlság, Everlast, a box brand és a No Mas, a New York-i nehézsúlyú srácok alkotják a hármast.

Hogy mi a közös? Mindhárman a sport szerelmesei (ebből kettő kifejezetten az ökölvívást preferálja), a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak, kerülik a rikító dolgokat. Így amikor a No Mas csatlakozott az Everlast N.Y. projecthez, nem is volt kérdés, hogy a Reigning Champ biztosítja a szabnivalót, és a kollekciót fekete-szürke öröknyertes kombinációban készítik.

Igaz, a lookbook szerint utcára tervezték a darabokat, de csupa kényelmes holmi, az embernek izzadni támad kedve ezekben, vagy legalábbis valami nagyon hard melót végezni, hogy V-alakúra nedvesítsük a pólót.

 

Tegnap óta lehet is rendelni a Reigning Champ és a No Mas oldaláról, alább pedig egy videón elmélázni:

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥