keresés menü

Nápolyt látni és meghalni

A címben egy klasszikus mondást rejtettünk el, és az idei tavasz-nyári Levi’s Skateboarding kollekció együttműködői, Manny Lopez, Edouard Depaz, Quentin Boillon, Ale Cesario, Val Bauer, Charlie Munro és Mikey Patrick el is utaztak az olasz várost megtekinteni, hogy az valóban felér-e a dicsőítéshez.

Nápoly szépségei, a rendszerezett káosz és a negyven év alatti első hóesés fogadták őket. Begurulták az utcákat és a város titkos szegleteit, miközben le is tesztelték az SS18 kollekció darabjait.

Ami pedig a friss nyári kollekciót, annak kontextusa is van: a második világháború utáni két évtizedben hatalmas építkezési hullám söpört át az Egyesült Államokon, és Kalifornia kellemes klímája, az alacsony költségek és a rendelkezésre álló területek lehetővé tették a fiatal családoknak, hogy felépíthessék álmaik otthonát. Ezek az otthonok testesítik meg az amerikai álmot a mostanra mindenütt jelenlevő úszómedencékkel, és megszületett a medencésfiú archetípusa.

A 2018 tavasz-nyári Levi’s Skateboarding kollekció ezt a kaliforniai jelenséget ünnepli azzal, hogy újra felfedezi a medencésfiúk öltözködését,

a szögletes felhajtásokkal, a vékony csíkokkal és medencecsempés mintákkal. A kollekció pedig mostantól a kiemelt deszkás üzletekben elérhető.