keresés menü

Színblokkolás, deszkával pózolás jövőre is

Nem kell túl nagy divatgurunak lenni ahhoz, hogy most már teljesen tisztán lássuk: ez az év – és nagy valószínűséggel a 2014-es is – a festett textilek, a törzsi és virágminták, a neonszínek, a sapkák, meg úgy általában a 15-20 évvel ezelőtti irányok újrahasznosításának totális egyvelege. Legalábbis ha a street-surf-skate vonalat nézzük, merthogy a sportosság szinte a legtöbb kollekcióban ezekkel párosul.

Az MSMG jövő évi tavaszi / nyári férfikollekcióját múlt hét szerdán mutatták be a firenzei Pitti Immagine Uomoban, méghozzá elég impozáns keretek között. Az egykori DJ, Massimo Giorgetti 2009-ben indított márkája a fent említett kritériumoknak tökéletesen eleget tesz: magabiztosan és stílussal keveri a mintákat, színeket, a sportosat ötvözi az elegánssal. A szemünket pedig elég nehezen tudjuk levenni a printekről, a színkavalkádról nem is beszélve.

A kollekció még annyira friss, hogy az online shopban sem érhető el, viszont az MSGM Facebook oldalán  még az is kiderül, mi köze a brandnek a WC-papírhoz, akinek meg ennyi minta- és színvariáció sem volt elég, annak irány a blog!

Urbanplayer

Tűz tartalom 🔥