keresés menü

Mindf@ck = Miss KK + Sugarbird pólókollekció

Ha valaki azt mondja nekem, hogy lesz 2013-ban egy olyan este, amikor a street art művésznő Miss Kk és a Sugarbird lányok közös koprodukciót jelentenek be, valószínűleg teli szájjal arcon röhögöm. Ez egy olyan párosítás, amit legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, annál is inkább, mivel az univerzum két különböző sarkában helyezném el a lányokat, annyira más világot képviselnek. A Cukormadárkák márpedig nem viccelnek, tényleg nem áprilisi tréfáról van szó:

A cégünk, az idei évtől kreatív csapatokkal, tervezőkkel, és művészekkel közösen megálmodott kreációkat is piacra dob!

Áprilistól kapható egy nagyon egyedi pólókollekció, amely grafikai anyagának megtervezésére Miss Kk-t, street art művészt kértük fel. Témája: a legkedvesebb magyar városaink! A kollekció jótékony célt is szolgál… a póló eladásából nehéz sorsú fiataloknak készít a Sugarbird ruhákat!!

Holnap lesz egy szuper nagyszabású sajtótájékoztatónk, nagyszerű emberekkel és minden városról hozom a képeket!! Bombasztikusak!!!!! :)

Miss Kk Facebook oldaláról is úgy tűnik, a hír igaz, bármennyire is szürreálisnak tűnik, ez a valóság:

misskk

Pluszban az is kiderül, tizenöt féle pólót tervezett a Sugarbird lányoknak (ha jól látjuk, Budapest-, Szolnok- és Pécsimádó változat biztosan lesz), hamarosan elvileg jönnek a képek is.

Tűz tartalom 🔥